Si të kërkojmë punë (Video-trajnim)

  • 2 године ago

Post Information

Post Description

Video-trajnimi „Si të kërkojmë punë“ është zhvilluar në kuader të Projektit „Orientimi në Karrierë i të Rinjëve dhe Edukimi i Vazhdushëm“, projekt i cili është financuar nga Drejtoria për Rini dhe Sport | Komuna e Prishtinës dhe implementohet nga OJQ Yellow.

Linku i video-trajnimit.

Upozorenja objave

Primite e-mailove sa najnovijim objavama koje se podudaraju sa vašim kriterijumima pretrage