Si të kërkojmë punë (Video-trajnim)

  • 2 years më parë

Postoni informacionin

Përshkrimi i postimit

Video-trajnimi “Si të kërkojmë punë” është zhvilluar në kuader të Projektit “Orientimi në Karrierë i të Rinjëve dhe Edukimi i Vazhdushëm”, projekt i cili është financuar nga Drejtoria për Rini dhe Sport | Komuna e Prishtinës dhe implementohet nga OJQ Yellow.

Linku i video-trajnimit.

Njoftim mbi postimet

Merrni email për postimet e fundit që përputhen me kërkimin tuaj