E-Learning: Kurse falas online

  • 2 years më parë

Postoni informacionin

Përshkrimi i postimit

E-learning Jahjaga Foundation është platformë e mësimit online e hapur për të gjithë, me qasje të thjeshtë dhe pa pagesë.

Qëllimi i platformës së mësimit online është qe të ofrojë mundësi të ndryshme për të mësuar në lidhje me të drejtat e njeriut, gjithëpërfshirjen dhe diversitetin, si dhe barazinë gjinore në një format që është i lehtë për t’u qasur dhe për t’u përdorur.

Kurset në dispozicion

  • Rruga për barazi gjinore
  • Mbledhja e fondeve për fushatë zgjedhore
  • Përfshirja e Burrave në Avokim për Barazi Gjinore
  • Përfshirja e Burrave në Avokim për Barazi Gjinore
  • Përfitimet e Diversitetit Gjinor

https://elearning.jahjagafoundation.org/

Njoftim mbi postimet

Merrni email për postimet e fundit që përputhen me kërkimin tuaj